Βόλος: Eισαγγελική παρέμβαση για περιστατικό bullying σε Γυμνάσιο
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Eισαγγελική παρέμβαση για περιστατικό bullying σε Γυμνάσιο

SHARE THIS

Η παραβατική συμπεριφορά μαθητή, έγινε την περασμένη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου σε Γυμνάσιο της περιοχής Αλμυρού

Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο του Βόλου, στην περιοχή του Αλμυρού, όπου το παντελόνι και το εσώρουχο ενός μικρότερου, κατά δύο τάξεις, συμμαθητή του φέρεται να κατέβασε ένας, επίσης, μαθητής Γυμνασίου.

Η μητέρα του παιδιού προχώρησε σε μήνυση και η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου ζήτησε προκαταρκτική έρευνα για να διερευνηθεί το περιστατικό .

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που ανατέθηκε στις αρχές, θα ληφθούν καταθέσεις από τα παιδιά που ήταν μπροστά στο περιστατικό, θα διερευνηθεί ποια παιδιά ήταν και αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της εξύβρισης έργω.

Η παραβατική συμπεριφορά μαθητή, έγινε την περασμένη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου σε Γυμνάσιο της περιοχής Αλμυρού. Το συμβάν φέρεται να έγινε κατά την ώρα του διαλείμματος σε απόμερο σημείο της αυλής του σχολείου, όπου βρισκόταν μια ομάδα παιδιών.

Το παιδί απευθύνθηκε στους εκπαιδευτικούς, άμεσα ενημερώθηκε και ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τους γονείς του μαθητή της Γ’ τάξης και τον ίδιο για εξηγήσεις.

Exit mobile version