Βόλος: Θαμώνες καφενείου εναντίον αστυνομικών που πήγαν για έλεγχο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Θαμώνες καφενείου εναντίον αστυνομικών που πήγαν για έλεγχο

SHARE THIS

«Οι αστυνομικοί δεν συμπεριφέρονται σωστά, έρχονται συνέχεια με βίαιο τρόπο. 15-20 άτομα. Και οι άλλοι είναι μεθυσμένοι, καταλαβαίνεις…»

Δεν πήγε και πολύ καλά ο έλεγχος που επιχείρησαν αστυνομικοί σε καφενείο στη Νέα Ιωνία Βόλου. Όπως δημοσιεύει το Athens Finest, δεν χρειάστηκε πολύς κόπος για να μετατραπεί σε σαλούν ο καφενές. Οι θαμώνες μόνο που είδαν τους αστυνομικούς να περνάνε το κατώφλι του καταστήματος άρχισαν να τους βρίζουν και να τους απειλούν.

«Ένας έκανε τσαμπουκά, για τον μεθυσμένο. Αυτός ήταν μεθυσμένος και δεν καταλάβαινε, μιλούσε με τον αστυνόμο αλλά φώναξε και μετά ήρθε ο αστυνόμος και του έκανε μια κακή χειρονομία», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλάβουν πελάτες, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να φεύγουν καρεκλιές.

«Οι αστυνομικοί δεν συμπεριφέρονται σωστά, έρχονται συνέχεια με βίαιο τρόπο. 15-20 άτομα. Και οι άλλοι είναι μεθυσμένοι, καταλαβαίνεις… κι έχει γίνει το συμβάν», ανέφερε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Οι πελάτες τελικά συνελήφθησαν για άσκηση βίας κατά Δημοσίων Οργάνων, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Exit mobile version