Χαμός στο Twitter για τις σεξιστικές δηλώσεις Τζούμα: «Η φλυαρία του μισογύνη»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στο Twitter για τις σεξιστικές δηλώσεις Τζούμα: «Η φλυαρία του μισογύνη»

SHARE THIS

Ραγδαίες είναι οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter μετά τις απαράδεκτες, σεξιστικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα.

Τη δικαιολογημένη οργή των χρηστών του Twitter προκάλεσε το σεξιστικό παραλήρημα του Κωνσταντίνου Τζούμα, που υποστήριξε ότι για τις γυναικοκτονίες στη Ελλάδα… «φταίει» η φλυαρία των γυναικών!

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας, κληθείς να σχολιάσει τα χυδαία μισογυνικά σχόλια του Μητροπολίτη Κοζάνης, ανερυθρίαστα, δήλωσε ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στο ότι «οι γυναίκες μιλούν πολύ και ακατάπαυστα»

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είπε χαρακτηριστικά.

Δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο φυσικά το σεξιστικό παραλήρημα του Τζούμα προκάλεσε τις έντονες και δικαιολογημένες αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter.

Ενώ, στη σκιά των αντιδράσεων, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ», με τον οποίο συνεργάζεται ο Κωνσταντίνος Τζούμας, εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον παραγωγό να ανακαλέσει τα λεγόμενά του.

Μετά τον σάλο βέβαια προσπάθησε να τα… μαζέψει λέγοντας πως έκανε black χιούμορ, ενώ είπε πως του φάνηκε υπερβολική η αντίδραση του κόσμου.

«Μαύρο χιούμορ. Έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν; Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…» πρόσθεσε, χωρίς φυσικά να ζητήσει μια ειλικρινή συγνώμη.

Exit mobile version