Ξάνθη: Απεβίωσε η 19χρονη που παρέσυρε και εγκατέλειψε αστυνομικός
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη: Απεβίωσε η 19χρονη που παρέσυρε και εγκατέλειψε αστυνομικός

SHARE THIS

Ο 34χρονος αστυνομικός ομολόγησε, ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης.

Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) η 19χρονη κοπέλα, την οποία παρέσυρε κι εγκατέλειψε αστυνομικός στην Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης (6/12).

Η νεαρή κοπέλα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

 

Συνελήφθη ο αστυνομικός

Ο 34χρονος αστυνομικός ομολόγησε, ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα, παρά το γεγονός ότι στην αρχή παρουσίαζε διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης.

Να ριχτεί άπλετο φως ζητούν οι γονείς της

Όπως μετέδωσε το τοπικό μέσο xanthinea.gr, νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, Μιχάλη Πατεράκη, οι γονείς της 19χρονης εξέδωσαν δήλωση ζητώντας να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, που τελικά στέρησε τη ζωή στο παιδί τους.

«Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το τραγικό συμβάν, να συμβάλει, δίδοντας πληροφορίες στις αρχές που μπορεί να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να οδηγήσει στην αλήθεια», είχαν δηλώσει μεταξύ άλλων.

Exit mobile version