Ξεκίνησαν τα… Χριστουγεννιάτικα στολίσματα: «Μητσοτάκη γα…σαι» στον αέρα του ΣΚΑΪ (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν τα… Χριστουγεννιάτικα στολίσματα: «Μητσοτάκη γα…σαι» στον αέρα του ΣΚΑΪ (Video)

SHARE THIS

Ξεκίνησαν κάπως νωρίς τα φετινά χριστουγεννιάτικα στολίσματα... στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Σε κάποιο είδος ιδιότυπης τηλεοπτικής διαμαρτυρίας κι ακτιβισμού φαίνεται να έχει εξελιχθεί το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Μητσοτάκη γαμ…αι, που καθημερινά ακούγεται στον αέρα τηλεοπτικών εκπομπών από ζωντανά ρεπορτάζ.

Όπως κατέστη σαφές από τη σημερινή πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ξεκίνησαν νωρίς τα φετινά χριστουγεννιάτικα στολίσματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για ακόμη μία φορά ακούστηκε στον τηλεοπτικό αέρα το… γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού, αυτή τη φορά από την Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι πολύ πρόσφατα και στο Star, ενόσω δημοσιογράφος βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και μετέφερε την είδηση ότι ένα μωρό 4 μηνών νοσηλεύεται διασωληνωμένο με κορονοϊό, μια παρέα νεαρών διέκοψε το ρεπορτάζ για να φωνάξει συγχρονισμένα: «Μητσοτάκη Γ@μι@σ@ι».

Το χαρακτηριστικό πια σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού  ξεκίνησε από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού κι έκτοτε όλο και συχνότερα κάνει την… εμφάνισή του σε ζωντανές συνδέσεις ειδησεογραφικών δελτίων και τηλεοπτικών εκπομπών, με τους παρουσιαστές και δημοσιογράφους να έρχονται σε αμηχανία.

Exit mobile version