Ξεσπά ο Παναγιωτόπουλος: Αισθάνομαι ότι με θίγει. Δεν θέλω ακαταδίωκτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο Παναγιωτόπουλος: Αισθάνομαι ότι με θίγει. Δεν θέλω ακαταδίωκτο

SHARE THIS

Το μέλος της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων, όπως όλοι μας αντιλαμβάνεται ότι στόχος του ακαταδίωκτου δεν είναι να προστατευτούν οι γιατροί, αλλά να τους φορτωθούν οι ευθύνες

Ξέσπασε κατά της τροπολογίας για ακαταδίωκτο στα μέλη της επιτροπής ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως «δεν το καλοκαταλαβαίνω και αισθάνομαι ότι με θίγει κιόλας. Όχι, δεν θέλω ακαταδίωκτο»

Το μέλος της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων, όπως όλοι μας αντιλαμβάνεται ότι στόχος του ακαταδίωκτου δεν είναι να προστατευτούν οι γιατροί, αλλά να τους φορτωθούν οι ευθύνες για την πανδημία.

«Η επιτροπή δεν αποφασίζει. Η επιτροπή λέει τη γνώμη της για κάποια μέτρα που προτείνονται και η κυβέρνηση αποφασίζει. Έχει γίνει σύγχυση μεγάλη γύρω από αυτό, μέχρι και ακραίες εκφράσεις έχουν ακουστεί. Ακούστηκε από υπουργό “εγώ θέλω να ανοίξω αυτό και εκείνο, δεν μου έδωσε την άδεια η επιτροπή“, υπονοώντας ότι η τελική απόφαση είναι της επιτροπής, πράγμα απολύτως λανθασμένο και θεσμικά και πραγματικά. Ο κάθε υπουργός μετέχει σε μία κυβέρνηση η οποία λαμβάνει την απόφασηΕκεί είναι η ευθύνη. Με ενοχλεί βαθύτατα σε αυτήν την πολύ μεγάλη κρίση που περνά όλος ο κόσμος και η χώρα μας μεταξύ άλλων, να κυριαρχεί το πως θέλει να εμφανίζεται κανένας στην εκλογική του πελατεία».

Exit mobile version