Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για τα αδέσποτα ζώα από το εθελοντικό σωματείου stray.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για τα αδέσποτα ζώα από το εθελοντικό σωματείου stray.gr

SHARE THIS

Να στηρίξουμε τους αδέσποτους φίλους μας και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια να μην υπάρχουν πλέον αδέσποτα ζώα.

Με μια σειρά από σύντομα βίντεο, οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς της ΕΡΤ «Η Τούρτα της Μαμάς» στηρίζουν τα αδέσποτα ζώα και το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του εθελοντικού σωματείου περίθαλψης και προστασίας αδέσποτων ζώων, stray.gr.

Στο bazaar θα βρείτε τα πιο γούρικα γούρια, κοσμήματα με γάτες-σκύλους-κόκκαλα- πατούσες και ότι άλλο τραβάει η ψυχή του φιλόζωου κοινού μας, είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας, δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, όλα τα υπέροχα προϊόντα του stray.gr, φούτερ και t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες και τσάντες, ημερολόγια και έναν πλούσιο μπουφέ με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά από τα χέρια των εθελοντών του stray.gr.

Το stray.gr αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές που δεν αμείβονται, δεν λαμβάνει κανενός είδους οικονομική στήριξη από την Πολιτεία ή άλλους φορείς και συντηρείται αποκλειστικά και μόνο από τις συνεισφορές των μελών και τις δωρεές φίλων του σωματείου, καθώς και από δράσεις όπως το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του. Να στηρίξουμε τους αδέσποτους φίλους μας και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια να μην υπάρχουν πλέον αδέσποτα ζώα.

Exit mobile version