Ζαραλίκος: Για τους εφοπλιστές, ο ΠΘ είναι η λεκάνη και ο υπουργός το πιγκάλ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαραλίκος: Για τους εφοπλιστές, ο ΠΘ είναι η λεκάνη και ο υπουργός το πιγκάλ

SHARE THIS

"Για τους εφοπλιστές ο πρωθυπουργός είναι η λεκάνη, ο υπουργός ναυτιλίας το πιγκάλ, ο γενικός γραμματέας είναι το χαρτί υγείας και η ελληνική σημαία είναι αν δεν τους φτάσει το χαρτί..."

Ο απολαυστικός Χριστόφορος Ζαραλίκος καταπιάνεται με την “αποθέωση”, που δέχθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από τον εφοπλιστή, Πάνο Λασκαρίδη.

Με αφορμή, τα σχόλια του κ. Λασκαρίδη, ο Ζαραλίκος λέει καυστικά: “για τους εφοπλιστές ο πρωθυπουργός είναι η λεκάνη, ο υπουργός ναυτιλίας το πιγκάλ, ο γενικός γραμματέας είναι το χαρτί υγείας και η ελληνική σημαία είναι αν δεν τους φτάσει το χαρτί…”

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της έρευνας «Black Trail» του δημοσιογραφικού οργανισμού European Investigative Collaboration (EIC) για τις παραβιάσεις των περιβαλλοντικών όρων από εφοπλιστές, δήλωσε:

«Οι εφοπλιστές δεν χρειάζονται την κυβέρνηση, δεν χρειάζονται το υπουργείο, δεν χρειάζονται την ΙΜΟ (International Maritime Organisation) ούτε τον πρωθυπουργό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, σημειώνοντας μάλιστα πως «έχουν χε..ένο τον πρωθυπουργό, γι’ αυτούς δεν έχει καμία χρησιμότητα. Γιατί; Επειδή η ναυτιλία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κερδίσει ένας πλοιοκτήτης στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν φορτία, δεν υπάρχουν ναυλοσύμφωνα, τίποτα στην Ελλάδα, μόνο τα γραφεία μας είναι εδώ. Το 80% των πλοίων τους έχουν ξένη σημαία. Δεν τους νοιάζει η ελληνική σημαία».

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Exit mobile version