Ζαραλίκος σε Χατζηνικολάου για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Γελάει και το λεοπάρ της Σάσας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαραλίκος σε Χατζηνικολάου για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Γελάει και το λεοπάρ της Σάσας»

SHARE THIS

Ο δημοσιογράφος μπλόκαρε τον Χριστόφορο Ζαραλίκο από το Twitter έπειτα από τα καυστικά σχόλιά του για τη συνέντευξη με τον πρωθυπουργό.

Την άμεση αντίδραση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου προκάλεσε η κριτική του Χριστόφορου Ζαραλίκου για την χθεσινή συνέντευξη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας την συνέντευξη, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος που το τελευταίο διάστημα δέχεται απανωτές λογοκριτικές επιθέσεις για την σάτιρα που ασκεί στην εξουσία, έγραψε «Πολύ πρωτότυπη δημοσιογραφική εκπομπή. Ο ένας κάνει οτι ρωτάει κι ο άλλος κάνει οτι απαντάει», ενώ παράλληλα, ταγκάροντας τον δημοσιογράφο, είπε: «Νίκο μου, πας για πούλιντζερ» χαρακτηρίζοντας τη συνέντευξη «κονσέρβα».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στον Χριστόφορο Ζαραλίκο «Όταν κάποιος αδυνατεί να υπάρξει αυτόνομα,καταντάει κομματικό τρολ… Πόσο κρίμα!» και στη συνέχεια τον… μπλόκαρε.

«Εγώ είμαι κομματικό τρολ κι ο Χατζηνικολάου αυτόνομος !! Γελάει και το λεοπάρ της Σάσας» απάντησε στη συνέχεια σε αυτόν τον σοσιαλμιντιακό διαξιφισμό ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

 

Προηγουμένως, είχε σχολιάσει τα κραυγαλέα ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συνταγογράφηση των τεστ αλλά και την απαθή αντίδραση του δημοσιογράφου:

Exit mobile version