Ζωγράφου: Χημικά και βία από τα ΜΑΤ μετά την έξωση της Ιωάννας Κολοβού
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωγράφου: Χημικά και βία από τα ΜΑΤ μετά την έξωση της Ιωάννας Κολοβού

SHARE THIS

Οι αστυνομικοί έβαλαν τη δημοσιογράφο σε όχημα και τη μεταφέρουν στην Ευελπίδων

Με χημικά και κρότου λάμψης επιτέθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις  στον αλληλέγγυο κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από το ΑΤ Ζωγράφου για την Ιωάννα Κολοβού.

Η επίθεση έγινε την ώρα που πάνοπλοι αστυνομικοί μετέφεραν την Ιωάννα Κολοβού στα δικαστήρια. Μαζί με την Ι. Κολοβού έχει συλληφθεί και ο ανάπηρος γιος της.

Υπενθυμίζεται πως η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού συνελήφθη μετά από μήνυση που της έκανε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της στου Ζωγράφου, που είχε βγει σε πλειστηριασμό και πωλήθηκε.

«Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός», φώναξαν οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρόμενοι για τη βίαια έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου -παρουσία των ΜΑΤ-, αλλά και τη σύλληψη της ιδίας όπως και του γιου της. Οι αστυνομικοί έβαλαν τη δημοσιογράφο σε όχημα και τη μεταφέρουν στην Ευελπίδων.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσωνεπισημαίνουν:

«Είναι αδίστακτοι! Νέα γκανγκστερική επιχείρηση για να πετάξουν απ’ το σπίτι της μικροσυνταξιούχο μάνα μαζί με τον ανάπηρο γιο της. Αυτή τη φορά το τερμάτισαν!

Εκτός από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που χτύπαγαν απρόκλητα γυναίκες και παιδιά που έτρεξαν να συμπαρασταθούν στην Ιωάννα και στον ανάπηρο γιό της αφού τους έπνιξαν στα χημικά, έφτασαν στο σημείο να συλλάβουν μητέρα και γιο με την διαδικασία του αυτοφώρου περί διατάραξη οικογενειακής γαλήνης στο σπίτι τους. Όλα αυτά για να στηριχτεί η ανάπτυξη, τα κοράκια των τραπεζών και τα funds».

Μάλιστα, καλούν σε απογευματινή κινητοποίηση υπεράσπισης της κατοικίας της οικογένειας Κολοβού, 18:30, Αβύδου 146, Ζωγράφου.

 

Exit mobile version