ΑΠΘ: Και καθηγητές κατά των ΜΑΤ για την ρίψη κρότου λάμψης ενώ διαμαρτύρονταν φοιτητές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΘ: Και καθηγητές κατά των ΜΑΤ για την ρίψη κρότου λάμψης ενώ διαμαρτύρονταν φοιτητές

SHARE THIS

Φοιτητές κρατώντας πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά του Πρύτανη του ΑΠΘ και του κοσμήτορα της Νομικής, απαιτώντας να ληφθούν μέτρα ασφαλείας.

Την αντίδραση και των καθηγητών προκάλεσε η επιλογή των ΜΑΤ να προχωρήσουν σε ρίψη κρότου λάμψης ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία φοιτητών για την πτώση συμφοιτητή τους, λόγω μη διαθέσιμων θέσεων.

Φοιτητές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Πρύτανη του ΑΠΘ και του κοσμήτορα της Νομικής , απαιτούν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους.

Οι καθηγητές Γιώργος Αγγελόπουλος και Αντώνης Κυπάρος και ο πρώην πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος διαμαρτυρήθηκαν προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, δηλώνοντας ότι εκείνη την ώρα υπήρχαν και άλλοι φοιτητές που θα μπορούσαν να είχαν τραυματιστεί από τις κρότου λάμψης.

«Είναι δυνατόν να πυροβολούν εν μέσω φοιτητών οι οποίοι απλώς διαμαρτύρονται που ο συμφοιτητής τους έπεσε από το παράθυρο; Είναι εγκληματίες οι φοιτητές; Είναι ανομία αυτό το οποίο κάνουν, η διαμαρτυρία; Πρώτη φορά είδαν διαμαρτυρία σε όλον τον κόσμο σε Πανεπιστήμια; Δεν έχουν ξαναδεί φοιτητές και φοιτήτριες πουθενά στον κόσμο να διαμαρτύρονται;».

Exit mobile version