Πορτοσάλτε: Παλαβή και ανισόρροπη η Αριστερά της Γαλλίας – Αποχώρησε έξαλλος από το στούντιο (Video)
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε: Παλαβή και ανισόρροπη η Αριστερά της Γαλλίας – Αποχώρησε έξαλλος από το στούντιο (Video)

SHARE THIS

«Μόνο που η Αριστερά της Γαλλίας είναι μία ανισόρροπη και παλαβή Αριστερά» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Παλαβή και ανισόρροπη» χαρακτήρισε σήμερα το πρωί την Γαλλική Αριστερά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας την βαριά ήττα του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στις βουλευτικές εκλογές.

«Μόνο που η Αριστερά της Γαλλίας είναι μία ανισόρροπη και παλαβή Αριστερά. Επαναλαμβάνω. Δεν έχω καμία αντίρρηση για μια δημοκρατική Αριστερά, μόνο που στη Γαλλία, η Αριστερά του Μελανσόν είναι μία Αριστερά που έχει καθυβρίσει τον Τσίπρα. Έλεγε τα χειρότερα. Φαντάζομαι ότι οι Συριζαίοι θα έλεγαν και καμιά κουβέντα απέναντι στον Μελανσόν, δεν θα ήταν τόσο δουλικοί».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, η οποία τόνισε κι εκείνη με τη σειρά της πόσο ανισόρροπη είναι η Αριστερά στην Γαλλία καθώς όπως είπε, ο Μελανσόν είχε αναφερθεί προσβλητικά στον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που βρισκόταν στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, σχολίασε σκωπτικά πως χαίρεται που «υπάρχουν άνθρωποι που συμπονούν τον Αλέξη Τσίπρα, έστω και μετά από χρόνια», σημειώνοντας πως «για αυτό θα κάνω αυτή τη μομφή στον Άρη».

«Τι είσαι, εισαγγελέας; Είσαι η Αριστερά που έρχεται και τιμωρεί; Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή», του απάντησε ο Πορτοσάλτε, ο οποίος σηκώθηκε κι έφυγε από το στούντιο, φωνάζοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί».

Exit mobile version