Μπαλάσκας για Πέραμα: «Τελείωσε! Αύριο το πρωί στη δουλειά τους οι συνάδελφοι αστυνομικοί» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαλάσκας για Πέραμα: «Τελείωσε! Αύριο το πρωί στη δουλειά τους οι συνάδελφοι αστυνομικοί» (Video)

SHARE THIS

Τελικά, κάτι οι ορμόνες των αστυνομικών, που σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στο να αδειάσουν οι επτά αστυνομικοί τους γεμιστήρες τους απέναντι σε ανήλικους Ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Πέραμα, κάτι οι αντιφάσεις των ίδιων, απέδωσαν κι έτσι όχι μόνο αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά και χωρίς περιοριστικούς όρους!

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μάλιστα, μιλώντας σήμερα στο Mega, διαμήνυσε εύθυμα την επιστροφή των 7 κατηγορουμένων συναδέλφων του αστυνομικών στην υπηρεσία τους.

«Οι συνάδελφοί μου ήταν χθες με χειροπέδες στο δικαστήριο και αύριο το πρωί θα είναι υπηρεσία», δήλωσε αφού πρώτα αναφέρθηκε στο θύμα, ως 20χρονο Ρομά, ενώ είναι γνωστό ότι το θύμα είναι μόλις 18!

Επιχειρώντας για ακόμη μία φορά να κάνει το άσπρο μαύρο κι ενώ έχει αποδειχθεί ότι οι αστυνομικοί αγνόησαν επανειλημμένα τις ρητές εντολές του κέντρου άμεσης δράσης για να σταματήσουν την καταδίωξη, ο Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε πως «καμία ασυνενοησία δεν υπήρξε» σε ό,τι αφορά την επικοινωνία της ομάδας ΔΙΑΣ με το κέντρο της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ, οι επτά αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα κατά την οποία έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά ο 18χρονος Νίκος Σαμπάνης, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Δικαιοσύνης, ενώ ακόμα συνεχίζεται η έρευνα.

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί και μία άλλη κίνησή του στα social media που μαρτυρά ότι ο ίδιος παρενέβη στην υπόθεση, αφού έσπευσε να απαντήσει σε σχόλιο χρήστη που δήλωσε ότι οι χειροπέδες στους επτά αστυνομικούς ήταν «παράνομη και καταχρηστική», με τον αρμόδιο υπουργό να σημειώνει ότι «έχει ζητήσει εδώ και ώρες εξηγήσεις».

Exit mobile version