Μπιμπίλας κατά Δανδουλάκη: “Δεν απέργησαν από φόβο;” οι συνεργάτες της
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπιμπίλας κατά Δανδουλάκη: “Δεν απέργησαν από φόβο;” οι συνεργάτες της

SHARE THIS

"Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μέλημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων"

Με μια δημοσίευση στο Facebook αποφασίζει να σχολιάσει ο Σπύρος Μπιμπίλιας τα λεγόμενα της Κάτιας Δανδουλάκης, για την απεργία των καλλιτεχνών και τη μη συμμετοχή της σε αυτές, καθώς το θέατρο της λειτούργησε κανονικά.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” η Κάτια Δανδουλάκη εξήγησε τους λόγους που το θέατρο της λειτουργεί κανονικά και σημείωσε πως πίσω από την απεργία των καλλιτεχνών υπάρχουν αντιπολιτευτικοί λόγοι.

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλιας σχολιάζοντας τη παραπάνω δήλωση, έγραψε : “Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μέλημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές! Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της. Δεν το φέραμε εμείς! Εξ άλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό λέει πολλά.”

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στους ηθοποιούς που παίζουν μαζί της, λέγοντας “Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της (που σημειωτέον δεν συμμετείχαν στην Γ.Σ. όπου ενδεχομένως θα μας ανέπτυσσαν τον προβληματισμό τους) θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο Θέατρο και να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία. Δεν το έκαναν από φοβο; Να μην την κακοκαρδισουν;”.

Τέλος, αναφερόμενος στην Ελένη Ράντου που επίσης κράτησε ανοιχτό το θέατρο της είπε ότι “παίζει μόνη της και είναι η ίδια παραγωγός και όχι μέλος του ΣΕΗ

Ολόκληρη η ανάρτηση :

“Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κάτια Δανδουλάκη που κράτησε ανοιχτό το θέατρο της την μέρα της μεγάλης απεργίας όλων των καλλιτεχνών ( αναφαίρετο δικαίωμα στον κάθε πολίτη να μην συμφωνεί με απόφαση των οργάνων) ότι αυτό έγινε για αντιπολιτευτικους λόγους..

Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μελημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές! Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της. Δεν το φέραμε εμείς! Εξ άλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό λεει πολλά.

Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της (που σημειωτέον δεν συμμετείχαν στην Γ.Σ. όπου ενδεχομένως θα μας ανέπτυσσαν τον προβληματισμό τους) θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο Θέατρο κ να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία. Δεν το έκαναν από φόβο; Να μην την κακοκαρδίσουν; Μα όταν ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι του metoo πώς φοβούνται να της πουν το αυτονόητο; Ούτε εμείς θέλουμε να κλείνει ο πολιτισμός αλλά όταν αυτός είναι ο μόνος ηχηρός δρόμος για να στείλεις μηνύματα δεν έχεις παρά να το κάνεις!

Όσο για την αγαπητή και αξιόλογη Ελένη Ραντου που επίσης κράτησε ανοιχτό το θεατρο της παίζει μόνη της κι είναι η ίδια παραγωγός κι όχι μέλος του ΣΕΗ”

Exit mobile version