Δίκη Λιγνάδη: Διακόπηκε για την 1η Απριλίου – Ομοφοβία και ρατσισμό καταγγέλλει η πολιτική αγωγή –
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Λιγνάδη: Διακόπηκε για την 1η Απριλίου – Ομοφοβία και ρατσισμό καταγγέλλει η πολιτική αγωγή –

SHARE THIS

«Η υπεράσπιση έχει αφήσει πολλά υπονοούμενα όπου θέλει να ισχυρισθεί ότι είμαι επαγγελματίας ομοφυλόφιλος. Εγώ δεν είμαι και δεν υπήρξα ποτέ».

Αποχώρησε προσωρινά δικηγόρος θύματος εγκαλώντας και το δικαστήριο – Η δίκη θα συνεχιστεί την 1η Απριλίου

Σε υψηλούς τόνους ολοκληρώθηκε η πέμπτη ημέρα δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, με διαρκείς αντεγκλήσεις μεταξύ του συνηγόρου του και της πολιτικής αγωγής.

Η πολιτική αγωγή κατηγόρησε αρκετές φορές τον συνήγορο υπεράσπισης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για ομοφοβία και ρατσισμό ενώ κάποια στιγμή αποχώρησε και από την αίθουσα του Δικαστηρίου.

Η πολιτική αγωγή εγκάλεσε και την έδρα του δικαστηρίου με τον συνήγορο του πρώτου μάρτυρα που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη Βλάχο να δηλώνει προς την πρόεδρο πως «έχω έτοιμη την εξαίρεση σας» με αφορμή ερωτήσεις προς τον μάρτυρα που επιτράπηκαν από την έδρα.

Το δικαστήριο σήμερα κάλεσε εκ νέου τον πρώτο μάρτυρα στο βήμα προς αποσαφήνιση διαφόρων γεγονότων.

Κατά τον κ. Βλάχο ο εντολέας του δέχεται σκόπιμα παραπλανητικές ερωτήσεις. Το δικαστήριο επέτρεψε την ερώτηση προς τον μάρτυρα, μετά από διάσκεψη. Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος η απόφαση ήταν ομόφωνη.

Με την ολοκλήρωση της εξέτασης ο μάρτυρας προέβη στην εξής δήλωση: «Η υπεράσπιση έχει αφήσει πολλά υπονοούμενα όπου θέλει να ισχυρισθεί ότι είμαι επαγγελματίας ομοφυλόφιλος. Εγώ δεν είμαι και δεν υπήρξα ποτέ. Αυτό.».

Η δίκη θα συνεχιστεί την 1η Απριλίου.

Exit mobile version