Δημοσιογράφοι ΕΡΤ κατά διοίκησης για καλλιτέχνες: Να ανοίξει τα μικρόφωνα, αντί να κλείνει την πύλη
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιογράφοι ΕΡΤ κατά διοίκησης για καλλιτέχνες: Να ανοίξει τα μικρόφωνα, αντί να κλείνει την πύλη

SHARE THIS

Κόντρα στην διοίκηση της ΕΡΤ, οι δημοσιογράφοι εκφράζουν την συμπαράστασή τους στους καλλιτέχνες που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Παρέμβαση υπέρ των καλλιτεχνών που δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στην κυβερνητική απαξίωση, έκαναν χθες με ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Με ανακοίνωση των εκπροσώπων τους, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ απαιτούν από τη διοίκηση «αντί να κλείνει την πύλη του Ραδιομεγάρου και μάλιστα με αστυνομική παρουσία, να ανοίξει τα μικρόφωνα» και «να δώσει βήμα στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας που βρίσκεται σε πρωτοφανή κινητοποίηση λόγω του άδικου προεδρικού διατάγματος που εξισώνει τα πτυχία των σχολών των παραστατικών τεχνών με απολυτήριο Λυκείου».

Την ίδια στιγμή, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χθες, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ δεν βρήκε λέξη να πει ούτε λέξη για το Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τις καλλιτεχνικές σπουδές κι έχει βγάλει στον δρόμο σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο τους τελευταίους δύο μήνες.

Η ανακοίνωση

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Οι Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ απαιτούν από τη διοίκηση της ΕΡΤ, αντί να κλείνει την πύλη του Ραδιομεγάρου και μάλιστα με αστυνομική παρουσία, να ανοίξει τα μικρόφωνα. Να δώσει βήμα στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας που βρίσκεται σε πρωτοφανή κινητοποίηση λόγω του άδικου προεδρικού διατάγματος που εξισώνει τα πτυχία των σχολών των παραστατικών τεχνών με απολυτήριο Λυκείου. Η δημόσια τηλεόραση οφείλει να τους δώσει χώρο και χρόνο προκειμένου να ενημερώσουν την κοινωνία για τις θέσεις τους.

Δεν ξεχνάμε την έμπρακτη στήριξη που μας παρείχαν όταν η κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου έριξε μαύρο στην ΕΡΤ.
Στεκόμαστε αμέριστα στο πλευρό τους.

Δημήτρης Καϊμάς
Εκπρόσωπος δημοσιογράφων Ραδιοφώνου και Διαδικτύου
Νίκος Κορόβηλας
Εκπρόσωπος δημοσιογράφων Τηλεόρασης

Exit mobile version