Διοικητική έρευνα για τον μανιασμένο ΜΑΤατζή που έσπασε τζαμαρία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διοικητική έρευνα για τον μανιασμένο ΜΑΤατζή που έσπασε τζαμαρία

SHARE THIS

Στο βίντεο ακούγεται μια κοπέλα να τον ρωτάει «τι κάνεις, είσαι τρελός»; Με τον αστυνομικό των ΜΑΤ να απαντά «ναι, είμαι τρελός»

Διοικητική διερεύνηση διέταξε η ΓΑΔΑ για το βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και απαθανατίζει αστυνομικό των ΜΑΤ που βρίσκεται σε παροξυσμό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης την Τρίτη, να σπάει τζαμαρία καταστήματος στα Εξάρχεια.

Η άγρια καταστολή από τις αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησε, καθώς διέλυαν τη συγκέντρωση, για μια ακόμη φορά με ξύλο και με χημικά ενώ χαρακτηριστικά σε βίντεο ντοκουμέντο εμφανίζεται ΜΑΤατζής, ο οποίος με το γκλοπ του σπάει το τζάμι καταστήματος.

Παράλληλα, εντός του καταστήματος βρίσκονταν εργαζόμενοι και πελάτες οι οποίοι φώναζαν έντρομοι από την επίθεση, ενώ στο βίντεο ακούγεται μια κοπέλα να τον ρωτάει «τι κάνεις, είσαι τρελός»; Με τον αστυνομικό των ΜΑΤ να απαντά «ναι, είμαι τρελός» ενώ από τα θραύσματα μια γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι, όπως έγινε γνωστό.

Το συγκεκριμένο υλικό αποδεικνύει πως η καταστροφή και η φθορά περιουσίας πολλές φορές γίνεται από τα όργανα που πληρώνονται από τους πολίτες για να την προστατεύουν, με απόλυτη ασυδοσία.

Exit mobile version