Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI/
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας

SHARE THIS

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στην ανακρίτρια και αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως δεν αποπειράθηκε να βιάσει την επιβάτιδα.

Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για απόπειρα βιασμού σε βάρος επιβάτιδας στα Άνω Λιόσια.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στην ανακρίτρια και αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως δεν αποπειράθηκε να βιάσει την επιβάτιδα όπως εκείνη έχει καταγγείλει.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ

Ανακοίνωση για το περιστατικό καταγγελίας στα Άνω Λιόσια από επιβάτιδα, σε βάρος οδηγού λεωφορείου, ο οποίος βάσει αυτής προσήχθη, εξέδωσε η ΟΣΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοδοσία Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο.

Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»

Exit mobile version