Ελλάδα 2022: Υποδοχή ήρωα σε παίκτη του Survivor στα Φάρσαλα
ONLARISSA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελλάδα 2022: Υποδοχή ήρωα σε παίκτη του Survivor στα Φάρσαλα

SHARE THIS

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων την Παρασκευή προκειμένου να υποδεχθεί τον Γιώργο Κατσαούνη.

Πολίτες βγαίνουν στους δρόμους, ζητωκραυγάζουν, φωνάζουν. Μία εικόνα ανακόλουθη με την πραγματικότητα που ζούμε. Όλα αυτά για έναν παίκτη ριάλιτι όμως, καθώς όπως φαίνεται σε μία κοινωνία που μαστίζεται από χιλιάδες προβλήματα, είναι πιο εύκολο να ξεχαστούμε με την εφήμερη διασκέδαση παρά να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Πιο συγκεκριμένα, η πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων πλημμύρισε εχθές με κόσμο, για την επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη στη γενέτειρά του μετά από την πολύμηνη παρουσία στον Άγιο Δομήνικο και στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Συνωστισμός από μικρούς και μεγάλους για να βγάλουν μία φωτογραφία με τον δημοφιλή 27χρονο αγρότη που προ ημερών αποβλήθηκε από το παιχνίδι, λόγω μίας έντασης και παρολίγον ξυλοδαρμού με άλλο παίκτη.

Το πλήθος, όπως αναφέρει το onlarissa, φώναζε «Τσάκα Τσούκας» ρυθμικά, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης στο μικρόφωνο ξεκίνησε λέγοντας «καλώς ήρθατε στην πόλη των Μυρμιδόνων», δείχνοντας να απολαμβάνει τη στιγμή.

Έχει χαθεί η μπάλα δυστυχώς και η αδυσώπητη πραγματικότητα, σε μια κοινωνία χωρίς πρότυπα, καθημερινά μας υπενθυμίζει ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως για τους κοινωνικούς αγώνες θα υπάρχει η ίδια προθυμία του κόσμου να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει τα αυτονόητα.


Exit mobile version