Ένα χρόνο πήρε στη Νικολάου για να μάθει τα τηλεφωνήματα μίσους του Κασιδιάρη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα χρόνο πήρε στη Νικολάου για να μάθει τα τηλεφωνήματα μίσους του Κασιδιάρη

SHARE THIS

Αργά τα αντανακλαστικά της κ. Νικολάου, αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν ταχύτατη στις απευθείας αναθέσεις...

Επέτειος ενός έτους σήμερα, από την ιστορική απόφαση καταδίκης της εγκληματικής, ναζιστικής οργάνωσης, Χρυσής Αυγής και των “πρωτοπαλίκαρών της”. Όλο αυτό το διάστημα ο… “Έλληνας ΓΤΠ”, Ηλίας Κασιδιάρης έκανε παρεμβάσεις σε συγκεντρώσεις ομοϊδεατών του, αναπαρήγαγε κηρύγματα μίσους και ρατσισμού, είχε ενεργή παρουσία στα social media, ενώ διακινούσε μέχρι και βιντεάκια!

Όσο λοιπόν όλη η κοινωνία βοούσε για την ευχέρεια με την οποία μπορούσε να επικοινωνεί ο Κασιδιάρης, ενώ άλλοι όπως ο Βασίλης Δημάκης, που ακόμη και για να σπουδάσει έπρεπε να κάνει πρώτα απεργία πείνας και δίψας για να πειστεί η ΓΓ Αντεγκληματικής πολιτικής για το αυτονόητο, η Σοφία Νικολάου σφύριζε αδιάφορα. Βέβαια, η ίδια, ανταποκρίθηκε αμεσότατα στο αίτημα Φουρθιώτη για συνδρομητική.

Σήμερα λοιπόν και αφού η κοινωνία έχει έρθει ξανά αντιμέτωπη με φασιστικές επιθέσεις και νεοναζιστικά πογκρόμ με στυλιάρια, μαχαίρια και taser σε σχολεία και πλατείες, έκανε, επιτέλους, το στοιχειώδες: Εισηγήθηκε πρόσθετα μέτρα για τις επικοινωνίες του Κασιδιάρη, για τις ομιλίες και τις τοποθετήσεις μίσους του.

Έτσι, αποφασίστηκε ο έλεγχος του κρατουμένου κάθε φορά που έχει τηλεφωνική επικοινωνία ή θα κάνει βιντεοκλήσεις ή skype. Η επικοινωνία, θα του επιτρέπεται μόνο με πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης δια ζώσης, δηλαδή συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού και δικηγόρους.

Σχετικά αργά αντανακλαστικά μπορεί να χρεωθεί η κ. Νικολάου, αν σκεφτεί κανείς ότι οι απευθείας αναθέσεις γινόντουσαν άμεσα, αλλά και το αίτημα για τη συνδρομητική του Φουρθιώτη ικανοποιήθηκε σε χρόνο dt.

Exit mobile version