Επιμένει η Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Πενθούμε τον καλλιτέχνη και τον σπουδαίο ηθοποιό (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμένει η Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Πενθούμε τον καλλιτέχνη και τον σπουδαίο ηθοποιό (Video)

SHARE THIS

Η ηθοποιός επιχείρησε να στοχοποιήσει και τα θύματα: «Να σου πω και κάτι; Τι κάθεσαι; Φύγε από τη δουλειά! Πολύ απλά φύγε…»

Σταθερή στις δηλώσεις που για τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν αντιδράσεις, παρέμεινε και σήμερα η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μάλιστα αναρωτήθηκε για τα θύματα: «Να σου πω και κάτι; Τι κάθεσαι; Φύγε από τη δουλειά! Πολύ απλά φύγε…»!

«Επειδή με μαλώσανε, δέχτηκα ψιλοαπειλητικά τηλεφωνήματα γιατί τον στηρίζω. Τίποτα δεν στηρίζω. Αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος. Πενθούμε τον καλλιτέχνη και τον σπουδαίο ηθοποιό. Τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Γιατί αυτός ο διχασμός;» είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ήταν κάποιοι συνάδελφοι -δυο τρεις- που μου είπαν ότι πρέπει να τον θάψουμε. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην σκεφτώ τον γιο του. Είστε τρελοί; Αυτό το παιδί πώς θα προχωρήσει; Πώς θα ζήσει με αυτό το όνομα;

Ο Πέτρος είναι ασθενής. Θα μπορούσε να έχει εκατομμύρια γυναίκες με το κύρος του. Εμένα με πονάει» πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Σχετικά με τις δηλώσεις της ότι ο ηθοποιός της την είχε «πέσει» είπε: «Με είχε φλερτάρει, του άρεσα, αλλά όχι με επιθετικούς τρόπους. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει. Αλλά είχα κι εγώ τον τρόπο μου. Δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο αυτά. Και σε εταιρείες και σε υπουργεία!».

«Μεγάλα και πολύ δυνατά ονόματα του κινηματογράφου μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός μάλιστα, επιχείρησε να στοχοποιήσει και τα θύματα, λέγοντας: «Να σου πω και κάτι; Τι κάθεσαι; Φύγε από τη δουλειά! Πολύ απλά φύγε…»

Exit mobile version