Επιβεβαιώθηκε το γεύμα Μητσοτάκη, αντί για παραιτήσεις δεν αναμένεται… ούτε συγγνώμη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβεβαιώθηκε το γεύμα Μητσοτάκη, αντί για παραιτήσεις δεν αναμένεται… ούτε συγγνώμη

SHARE THIS

Επιβεβαιώθηκε από τον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη το περιστατικό συνωστισμού στην Ικαρία...

Μεγαλομανία, αλαζονεία ή έλλειψη ενσυναίσθησης δείχνει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να σπάσει κάθε μέτρο κοινωνικής αποστασιοποίησης, δειπνίζοντας στο σπίτι του  βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλου Στεφανάδη. Σίγουρα πάντως δεν δείχνει… ανεμελιά.

Την ώρα που για αντίστοιχα ή πιο ελαφρά περιστατικά σε χώρες όπως η Ιρλανδία και η νέα Ζηλανδία είδαμε παραιτήσεις πολιτικών, στην Ελλάδα ζήτημα είναι αν θα ακούσουμε ένα “συγγνώμη” ή δικαιολογίες. Και όλο αυτό συμβαίνει ενώ στον μέσο πολίτη απαγορεύεται να κυκλοφορεί τα Σαββατοκύριακα μετά τις 18:00 ο πρωθυπουργός αποφάσισε να δείξει πόσο σέβεται και εκτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.

Το σπίτι, στο οποίο γευματίζει ο πρωθυπουργός, ανήκει στον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη, ο οποίος μιλώντας στο ethnos.gr, επιβεβαίωσε τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι του και την αυθεντικότητα ουσιαστικά της φωτογραφίας, τονίζοντας ωστόσο πως «είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στο ένα τραπέζι κάθισαν 7 άτομα και στο άλλο 4», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Αλέξανδρο Διαμάντη και τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης γευμάτισε με συνεργάτες και τοπικούς παράγοντες της περιοχής.

Exit mobile version