ΕΡΤ: Εσωτερική οδηγία μετά τον σάλο για τους ΔΑΠίτες φοιτητές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΤ: Εσωτερική οδηγία μετά τον σάλο για τους ΔΑΠίτες φοιτητές

SHARE THIS

Προσπάθεια αποποίησης ευθυνών στους εργαζομένους της δημόσιας τηλεόρασης, έπειτα από τους ΔΑΠίτες καλεσμένους και τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν.

Με εσωτερική οδηγία που προώθησε το περασμένο Σάββατο ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτης Καφακάρης, προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες για την προβολή δηλώσεων από φοιτητές της ΔΑΠ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στα δελτία ειδήσεων ως δήθεν ακομμάτιστοι φοιτητές που τάσσονται υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας για να επανέλθει η κανονικότητα στους ακαδημαϊκούς χώρους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento, ο κ. Καφακάρης σημειώνει στην οδηγία του:

«Καθώς το τελευταίο διάστημα ασκείται κακόβουλη και άδικη κριτική με αφορμή παραλείψεις στα σούπερ, παρακαλώ να επισημάνετε σε όλους (αρχισυντάκτες και συντάκτες δελτίων και εκπομπών) πως όταν εμφανίζεται οποιοδήποτε στέλεχος με κομματική ιδιότητα, αυτή θα πρέπει να αναφέρεται στα σούπερ (και στα on, εφόσον πρόκειται για καλεσμένο σε εκπομπή)».

Η οδηγία του αυτή όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει την οργή των εργαζομένων του Ραδιομεγάρου για την απροσχημάτιστη απόπειρα διάχυσης ευθυνών.

Παρουσιάστριες αλλά και λοιπά στελέχη που γνωρίζουν την ακολουθία των γεγονότων και κυρίως πώς προέκυψαν οι δηλώσεις των φοιτητών της ΔΑΠ είναι εκτός εαυτού με τους χειρισμούς της διοίκησης και του γενικού διευθυντή ενημέρωσης, τονίζοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να τους φορτώσουν τον μουτζούρη.

Exit mobile version