«Έχετε αφήσει να σουλατσάρουν φασιστικές ομάδες»- Αστυνομικοί απαγορεύουν σε γονείς κι εκπαιδευτικούς να πλησιάσουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έχετε αφήσει να σουλατσάρουν φασιστικές ομάδες»- Αστυνομικοί απαγορεύουν σε γονείς κι εκπαιδευτικούς να πλησιάσουν

SHARE THIS

Πάντως προχτές, άνδρες της Αστυνομίας σύμφωνα με βίντεο φύλαγαν... τσίλιες σε φασίστες για να μπαίνουν ανενόχλητοι στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες άνδρες της Αστυνομίας σύμφωνα με βίντεο φύλαγαν τσίλιες σε φασίστες για να μπαίνουν ανενόχλητοι στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, σήμερα έχουν αποκλείσει την περιοχή για γονείς και μέλη της ΕΛΜΕ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που φαίνεται να επιδεικνύουν επιλεκτική μέριμνα σχετικά με ποιος επιτρέπεται να προσεγγίσει το σχολείο, έχουν αποκλείσει το σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και δεν επέτρεψαν να περάσουν μέλη της ομοσπονδίας γονέων και της ΕΛΜΕ.

«Έχετε αφήσει να σουλατσάρουν φασιστικές ομάδες. Θα είμαστε απέξω μέχρι να βάλουν μυαλό» έλεγαν στους αστυνομικούς εκπρόσωποι της ομοσπονδίας γονέων και της ΕΛΜΕ που έφτασαν το πρωί της Παρασκευής στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και βρέθηκαν απέναντι στο μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το thesstoday, σημειώθηκαν διαπληκτισμοί και η ένταση καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απαγορεύουν στους συγκεντρωμένους να πλησιάσουν το σχολείο ενώ και τα τρία τετράγωνα γύρω από το σχολικό συγκρότηαμα είναι γεμάτα με ένστολους.

Exit mobile version