Φωτιές: Συλλήψεις σε Ζεφύρι, Κεφαλονιά, Ήπειρο και Θεσσαλονίκη
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Συλλήψεις σε Ζεφύρι, Κεφαλονιά, Ήπειρο και Θεσσαλονίκη

SHARE THIS

Για εμπρησμό από πρόθεση σε δύο οικόπεδα συνελήφθη ένας 43χρονος στο Ζεφύρι και ενώ στην ευρύτερη περιοχή εξελίσσονται καταστροφικές πυρκαγιές.

Σε συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι Αρχές αναφορικά με τις πυρκαγιές που τις τελευταίες ημέρες έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ένα ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο.

Ζεφύρι

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, ένας 43χρονος, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση για δύο πυρκαγιές σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στο Ζεφύρι Αττικής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Κεφαλονιά 

Ένας εποχικός πυροσβέστης συνελήφθη, στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης έπειτα από έρευνες ανακριτικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε δασική έκταση, στην περιοχή Αγίας Ειρήνης Κεφαλληνίας.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε προκαλέσει σε προγενέστερα έτη άλλες πέντε δασικές πυρκαγιές σε περιοχές του νησιού.

Ήπειρος

Στην Ήπειρο, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηπείρου ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε ξηρά χόρτα σε αύλειο χώρο οικίας, στην περιοχή Άνω Πεδινών του δήμου Ζαγορίου Ιωαννίνων.

Θεσσαλονίκη

Στον Πολύγυρο Θεσσαλονίκης συνελήφθη ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε αγροτοδασική έκταση και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλατάνια

Exit mobile version