«Γαλάζιος» δήμαρχος στην Ξάνθη ξυλοκόπησε γυναίκα και τώρα κρύβεται
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γαλάζιος» δήμαρχος στην Ξάνθη ξυλοκόπησε γυναίκα και τώρα κρύβεται

SHARE THIS

Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, ενώ στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι τις δύο οικογένειες χωρίζουν έντονες περιουσιακές διαφορές, που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης και το tvxs “γαλάζιος” Δήμαρχος στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης φέρεται να έχει χτυπήσει μία γυναίκα μετά από έντονη λογομαχία έξω από διαμέρισμα κοινού συγγενικού τους προσώπου, το βράδυ της Τετάρτης.

Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, ενώ στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι τις δύο οικογένειες χωρίζουν έντονες περιουσιακές διαφορές, που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη. Η ενέργεια του αυτοδιοικητικού να παραβιάσει ένα διεκδικούμενο διαμέρισμα και να επιχειρήσει να να μεταφέρει την οικοσκευή  προκάλεσε την αντίδραση της συγγενούς. Ειδοποιήθηκε από γείτονες και έφτασε στο σημείο και τον φωτογράφισε αλλά δέχτηκε την επίθεση, λεκτική και σωματική, του αυτοδιοικητικού ο οποίος επιχείρησε να της πάρει το κινητό.

Δημοσιεύματα στα κοινωνικά δίκτυα, υποστηρίζουν ότι η γυναίκα δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο και ότι συνέχισε να την απωθεί προσπαθώντας να τη ρίξει έξω από τα σκαλιά της πολυκατοικίας, πριν παρέμβει άλλος συγγενής του ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μετά την καταγγελία της παθούσας, ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές για να συλληφθεί εντός του αυτοφώρου αλλά παραμένει άφαντος. Οι σοβαρές κληρονομικές διαφορές μεταξύ τους με μεγάλο οικονομικό αντικείμενο, είναι γνωστές στην τοπική κοινωνία και έχουν απασχολήσει τόσο τα πολιτικά όσο και τα νομικά στέκια της Ξάνθης αλλά και σχετικά δημοσιεύματα τα τελευταία δύο χρόνια.

Exit mobile version