«Για όλους τους λαούς υψώνεις τη φωνή σου, Νατάσσα μην ξεχνάς, είμαστε μαζί σου» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Για όλους τους λαούς υψώνεις τη φωνή σου, Νατάσσα μην ξεχνάς, είμαστε μαζί σου» (Video)

SHARE THIS

«Είμαστε με το δίκιο και υπάρχει μία θέση, που δε θα προδώσει ποτέ κανέναν άνθρωπο: Η θέση με τον άνθρωπο», είπε ξεκινώντας την ερμηνεία της.

Συνθήματα αλληλεγγύης από φοιτητές, μαθητές και παρευρισκόμενους στην αντιπολεμική συναυλία ακούγονται όχι μόνο για τους δοκιμαζόμενους από τους πολέμους λαούς, αλλά και για την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, πριν από μερικές ημέρες έστειλε ένα ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σημερινή αντιπολεμική συναυλία.

Πιο συγκεκριμένα, είχε δηλώσει πως η θέση της είναι ολιστική κατά του πολέμου, ενώ επεσήμανε πως είναι με τους λαούς και τους πρόσφυγες, οι οποίοι ακόμη μια φορά καλούνται να πληρώσουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. «Είμαι με την αλληλεγγύη», κατέληξε.

Πολύ σύντομα, ξεκίνησε να δέχεται επιθέσεις για την τοποθέτησή της αυτή, αρκετά προκλητικές μάλιστα, με ειρωνικούς σεξιστικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς και σε προσωπικό, αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο.

«Είμαστε με το δίκιο και υπάρχει μία θέση, που δε προδώσει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Η θέση με τον άνθρωπο», είπε ξεκινώντας την ερμηνεία της, όσο οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το σύνθημα αλληλεγγύης για εκείνη «Για όλους τους λαούς υψώνεις τη φωνή σου, Νατάσσα μην ξεχνάς είμαστε μαζί σου»

Το «όχι στον πόλεμο» είναι η μοναδική σωστή θέση. Θέση αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό, αλλά και κάθε λαό που βιώνει τις επιπτώσεις της βίας και το σκοτάδι του πολέμου.

Exit mobile version