Γλυκά Νερά: Ο γυναικοκτόνος επαναφέρει το σενάριο περί… εισβολής αγνώστων στο σπίτι (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Ο γυναικοκτόνος επαναφέρει το σενάριο περί… εισβολής αγνώστων στο σπίτι (Video)

SHARE THIS

Ο γυναικοκτόνος μέσα από τις φυλακές επαναφέρει το σενάριο των άγνωστων δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν.

Νέο σενάριο διακινεί στους συγκρατούμενούς του στη φυλακή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο οποίος επιμένει στα περί εισβολής δραστών στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και φέρονται να σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν, αναφέρεται μέσα στις φυλακές ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της.

Σύμφωνα με το Mega και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο γυναικοκτόνος επιμένει να κάνει λόγο για αγνώστους, που μπήκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και σκότωσαν την 20χρονη, ενώ επικαλείται ως κίνητρό τους οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον πιλότο από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ και τα όσα είχαν κυκλοφορήσει για μία 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν, ο νομικός της εκπρόσωπος ανέφερε ότι η ίδια αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση.

Πάντως ο κύκλος των ερευνών στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο ανοίγει ξανά καθώς ο ανακριτής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε εξέταση μαρτύρων, μεταξύ των οποίων, και εκείνους που έχει προτείνει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Exit mobile version