Η Μπάρμπα λέει τώρα για Φιλιππίδη ότι «Όταν μιλά η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μπάρμπα λέει τώρα για Φιλιππίδη ότι «Όταν μιλά η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε»

SHARE THIS

Η Βάνα Μπάρμπα προκάλεσε σήμερα την αντίδραση του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΗ, ο οποίος της επεσήμανε ότι οι καταγγέλλουσες δεν βγήκαν σε τηλεπαράθυρα, αλλά απευθύνθηκαν στη Δικαιοσύνη.

Η Βάνα Μπάρμπα, μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο είχε υπερασπιστεί ανοιχτά μετά τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του γράφοντας «Κάτω τα χέρια απ’ τον Πέτρο Φιλιππίδη» κι ότι «δεν πιστεύει ότι έκανε αυτά για τα οποία τον κατηγορούν» γιατί είναι «άνθρωπος φωτισμένος με ταλέντο», τοποθετήθηκε σήμερα εκ νέου, σαφώς πιο μετριοπαθώς.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», η ηθοποιός τόνισε ότι «όταν η δικαιοσύνη μιλά, οι υπόλοιποι πρέπει να σιωπούμε», κι ενώ η ίδια δήλωνε κατηγορηματικά ότι δεν πιστεύει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κάνει αυτά για τα οποία τον κατηγορούν, δήλωσε ότι σε αυτό που αντιτίθεται είναι το «λαϊκό δικαστήριο» των social media.

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε.

Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη. Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό.

Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα. Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της.

Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα, προκαλώντας την αντίδραση του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΗ, ο οποίος της επεσήμανε ότι οι καταγγέλλουσες δεν βγήκαν σε τηλεπαράθυρα, αλλά αντιθέτως, απευθύνθηκαν εξαρχής στη Δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Βάνα Μπάμπα είχε δημόσια τοποθετηθεί υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, στο πλαίσιο των εναντίον του καταγγελιών, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός social media.

 

Exit mobile version