Η ΕΡΤ παρουσίασε 2 «εύκολους» τρόπους με τους οποίους κλέβει κανείς βενζίνη (Video)
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΡΤ παρουσίασε 2 «εύκολους» τρόπους με τους οποίους κλέβει κανείς βενζίνη (Video)

SHARE THIS

Παρακολουθώντας το ρεπορτάζ θα μπορούσε να πει κανείς πως έμοιαζε με «οδηγίες» για την κλοπή βενζίνης από σταθμευμένα οχήματα, βήμα-βήμα.

Η ακρίβεια τσακίζει τα νοικοκυριά και η τιμή της βενζίνης συνεχίζει να αυξάνεται, με την Ελλάδα να βρίσκεται μάλιστα σε παγκόσμια λίστα, στη θέση νούμερο 6, ως μία από τις χώρες με την ακριβότερη βενζίνη.

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ όμως σήμερα το πρωί παρακολούθησαν… εκπαιδευτική τηλεόραση.

Η δημόσια τηλεόραση, μετά και από την ανακοίνωση του επιδόματος-εμπαιγμού καυσίμων εχθές, σήμερα παρουσίασε ένα ιδιαίτερο ρεπορτάζ για την κλοπή βενζίνης από σταθμευμένα αυτοκίνητα, που όπως φαίνεται έχει γίνει μάστιγα. Έτσι και ο σταθμός θεώρησε πως έπρεπε να εξηγήσει με ποιους τρόπους -ακριβώς- γίνεται η κλοπή.

Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα μπορούσε να πει κανείς πως έμοιαζε με «οδηγίες» για την κλοπή βενζίνης από σταθμευμένα οχήματα, βήμα-βήμα.

Οι πιο διαδεδομένοι τρόποι λοιπόν είναι δύο και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο εξοπλισμό, ενώ όπως σχολίασε και ο δημοσιογράφος «δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο». Αξίζει να σημειωθεί πως το ρεπορτάζ χαρακτηρίστηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής «διαφωτιστικό».

Exit mobile version