«Η Σοφία Νικολάου θα κληθεί να επανορθώσει δικαστικά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Σοφία Νικολάου θα κληθεί να επανορθώσει δικαστικά»

SHARE THIS

«Η κυρία Νικολάου, παρά την ευκαιρία που της έδωσα, δεν έχει καμία πρόθεση να διορθώσει την προσβλητική της συμπεριφορά»

Ο Ν. Παρασκευόπουλος μίλησε στην «Εφ.Συν.» για την απόφασή του να προσφύγει πλέον στη Δικαιοσύνη και απαντάει στη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής για την επιλογή της να μην ανακαλέσει ευθαρσώς τα ψεύδη που διασπείρει για τον αποσυμφορητικό νόμο των φυλακών (Ν. 4322/2015)

Αναφερόμενος στο εξώδικο στη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής τη Σοφία Νικολάου και στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ, δήλωσε: «Επειτα από αρκετό χρόνο αναγκάστηκα να δεχθώ ότι οι ψευδείς ειδήσεις και καταγγελίες είναι αδύνατον να αναχαιτιστούν μόνο με αποδείξεις και επιχειρήματα. Αν δεν αντιδρούσα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, τα ψευδή δημοσιεύματα θα συνεχίζονταν επί δεκαετίες. Δεν είχα άλλη επιλογή και οπωσδήποτε καθυστέρησα στην αντίδρασή μου. Πλέον δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν».

Έπειτα προσέθεσε πως : «η κυρία Νικολάου, παρά την ευκαιρία που της έδωσα, δεν έχει καμία πρόθεση να διορθώσει την προσβλητική της συμπεριφορά. Τη διανθίζει με ειρωνείες και τη συνεχίζει. Θα κληθεί να επανορθώσει δικαστικά».

Exit mobile version