Ηλιούπολη: Άφησαν τον αστυνομικό να τηλεφωνήσει πριν τον συλλάβουν και… εξαφανίστηκε το λάπτοπ του!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Άφησαν τον αστυνομικό να τηλεφωνήσει πριν τον συλλάβουν και… εξαφανίστηκε το λάπτοπ του!

SHARE THIS

Ο 39χρονος αστυνομικός κατάφερε και έπεισε τους αστυνομικούς να κάνει ένα τηλεφώνημα, δήθεν στον δικηγόρο του, ωστόσο όπως φαίνεται αυτός επικοινώνησε με τον συνεργό του

Ενδεικτική της προχειρότητας με την οποία η ΕΛ.ΑΣ. διαχειρίζεται σοβαρότατα ζητήματα όπως η σωματεμπορία, είναι η αποκάλυψη του Mega σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος έπεισε τους αστυνομικούς να κάνει ένα τηλεφώνημα στον δικηγόρο του, αλλά επικοινώνησε με τον συνεργό του για να εξαφανίσει το λάπτοπ που είναι πολύ πιθανό να περιέχει βίντεο και φωτογραφίες από τις αισχρές του πράξεις.

Πιο αναλυτικά, όπως αποκάλυψε το Mega, ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων όπως κακοποίηση, βιασμό και σωματεμπορία, κατάφερε και έπεισε τους αστυνομικούς να κάνει ένα τηλεφώνημα, δήθεν στον δικηγόρο του, ωστόσο όπως φαίνεται αυτός επικοινώνησε με τον συνεργό του και του ζήτησε να εξαφανίσει το λάπτοπ που περιέχει βίντεο και φωτογραφίες από τις αισχρές του πράξεις!

Σύμφωνα με την 18χρονη κοπέλα, ο 39χρονος χρησιμοποιούσε συνέχεια το λάπτοπ και ο ίδιος φυσικά ήξερε τι θα επακολουθούσε και πως θα το αναζητούσε η αστυνομία.

Όπως και έγινε, καθώς στην έρευνα της αστυνομίας δεν βρέθηκε το λάπτοπ, αλλά κάποιες κάρτες μνήμες που βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων, συνεχίζονται και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας.

Τουλάχιστον 10 γυναίκες αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτια – κολαστήρια, όπως συνέβη και με την 19χρονη, στα οποία με ξυλοδαρμούς, απειλές με όπλα, ναρκωτικά, τις εκδίδουν και τις βιάζουν.

Παράλληλα, τις αναγκάζουν να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.

Exit mobile version