Υπάλληλοι υπ. Εργασίας κατά Δ. Μιχαηλίδου: Εξοργιστική η διαρροή στοιχείων της 12χρονης
EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάλληλοι υπ. Εργασίας κατά Δ. Μιχαηλίδου: Εξοργιστική η διαρροή στοιχείων της 12χρονης

SHARE THIS

«Είναι σοκαριστικό και ταυτόχρονα εξοργιστικό, η αρμόδια για την παιδική προστασία Υφυπουργός, να δημοσιοποιεί από το βήμα της Βουλής, στοιχεία.

Δριμεία είναι η κριτική που ασκούν στην υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου μετά τις δηλώσεις που στοχοποίησαν το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, οι υπάλληλοι του Υπουργείου.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις της υφυπουργού, η οποία προκειμένου να πείσει το εκλογικό της ακροατήριο για την προθυμία της Πολιτείας να βοηθήσει το 12χρονο κορίτσι δεν δίστασε να αποκαλύψει ευαίσθητα δεδομένα θέτοντας το παιδί σε κίνδυνο, προκάλεσαν την αντίδραση του συλλόγου Υπαλλήλων του υπουργείου Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου είχε καταγγελθεί ότι έδωσε στη δημοσιότητα από το βήμα της Βουλής ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της 12χρονης που έχει καταγγείλει το συστηματικό βιασμό και εκπόρνευσή της στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, το Δ.Σ. των υπαλλήλων του υπουργείου, σχολιάζοντας τις εξελίξεις καταδικάζει κατηγορηματικά τις δηλώσεις και τις ενέργειες αυτές υπογραμμίζοντας το προφανές, ότι «είναι σοκαριστικό και ταυτόχρονα εξοργιστικό, η αρμόδια για την παιδική προστασία Υφυπουργός, να δημοσιοποιεί από το βήμα της Βουλής, στοιχεία για το σχολείο, τη δομή υποστήριξης του θύματος και της οικογενείας της καθώς και άλλα στοιχεία, τα οποία μπορούν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως διασύροντας και στοχοποιώντας τη 12χρονη, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια και την οικογένειά της.

Συγχρόνως προκαλεί δραματικά η στάση της Υφυπουργού, η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει προβεί σε καμία ανάληψη ευθύνης για τις άστοχες και επικίνδυνες δηλώσεις της, ούτε έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη!».

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, σημειώνεται:

«Η Κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αντί να αναλάβει τις ευθύνες της και να πράξει τα δέοντα για την προστασία των ανθρώπων αυτών, ακολουθεί για άλλη μια φορά τον εύκολο δρόμο της στοχοποίησης των κατά το νόμο αρμοδίων για την προαναφερόμενη υπόθεση, δημοσίων υπαλλήλων, ότι δήθεν δείχνουν αδιαφορία και αναλγησία».

Exit mobile version