Καλλιμάρμαρο:  Σφήνωσαν φορτηγά σε γέφυρα που στήθηκε για τον Μαραθώνιο 2022
ΕΡΤ/ SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιμάρμαρο: Σφήνωσαν φορτηγά σε γέφυρα που στήθηκε για τον Μαραθώνιο 2022

SHARE THIS

Αύριο, Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί ο 39ος αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ενώ σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθούν οι αγώνες Δρόμου 10 χλμ.

Προβλήματα έχει προκαλέσει η γέφυρα που στήθηκε μπροστά από το Καλλιμάρμαρο για τον αυριανό (13/11) Μαραθώνιο καθώς δεν χωράνε τα περάσουν τα φορτηγά.

Η μεταλλική γέφυρα στήθηκε για να μπορούν οι θεατές να διασχίσουν τη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, ωστόσο πολλοί οδηγοί φορτηγών ή οχημάτων με μεγαλύτερο ύψος αντιμετωπίζουν δυσκολίες καθώς λόγω του ότι η γέφυρα είναι χαμηλή, πολλά οχήματα που περνούν από κάτω σφηνώνουν.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τουλάχιστον πέντε φορτηγά είχαν δυσκολία να περάσουν ή είχαν σφηνώσει. Μάλιστα, δυο φορτηγά υπέστησαν ζημιές.


Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς τα οχήματα που δεν χωρούν μειώνουν την ταχύτητά τους ή και ακινητοποιούνται στην προσπάθειά τους να περάσουν κάτω από τη γέφυρα.

Μετά τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν, περιπολικά μετέβησαν στο συγκεκριμένο σημείο και ενημέρωναν τα φορτηγά για να ακολουθήσουν άλλη διαδρομή.

 

Exit mobile version