Καθηγητής Γρηγορόπουλου: «Οι δικαστές με τον τρόπο τους ενθαρρύνουν τα εγκλήματα»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθηγητής Γρηγορόπουλου: «Οι δικαστές με τον τρόπο τους ενθαρρύνουν τα εγκλήματα»

SHARE THIS

«Όπως έχω πει πολλές φορές, ο Αλέξανδρος έχει γίνει ένα σύμβολο όλων των δυστυχίων και των αδιεξόδων που υφίστανται η νεολαία»

Για την ατιμωρησία και την ενθάρρυνση εγκλημάτων μίλησε ο γυμνασιάρχης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Γιώργος Θαλάσσης.

Ειδικότερα, μιλώντας στο «Κόκκινο», ο φιλόλογος δήλωσε ότι «δεν αισθάνομαι κάτι πλέον για τον Κορκονέα. Στην ουσία, θεωρώ ότι δεν έχει νόημα μετά από τόσο καιρό που είναι εκτός φυλακής να επιστρέψει πάλι στη φυλακή. Το θέμα για εμένα δεν βρίσκεται στον Κορκονέα, όπως δεν βρίσκεται και στους άλλους αστυνομικούς που δολοφόνησαν παιδιά. Για εμένα το πρόβλημα το μεγάλο βρίσκεται στους δικαστές που με τον τρόπο τους ενθαρρύνουν αυτά τα εγκλήματα».

«Αν είχατε βρεθεί έστω και μια μέρα στο Εφετείο Λαμίας θα βλέπατε ότι δεν δικαζόταν ο Κορκονέας και ο Σαραλιώτης αλλά ο Αλέξανδρος που όσα λέγονταν ήταν εις βάρος του Αλέξανδρου και όσα θετικά λέγονταν ήταν υπέρ των δολοφόνων. Όχι μόνο από τους δικηγόρους αλλά και από τον εισαγγελέα και από τους δικαστές. Επί μήνες εμπόδιζαν την προβολή στο δικαστήριο του βίντεο που αποκάλυπτε ότι ο Κορκονέας πυροβόλησε σε ευθεία βολή. Τώρα φτάσαμε στον Άρειο Πάγο και στον Ιανουάριο για να εξεταστεί πάλι ο ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου- αν δεν υπάρξει κι άλλη αναβολή», πρόσθεσε ο Γ. Θαλάσσης.

Exit mobile version