Κυψέλη: Προφυλακιστέοι η 29χρονη κι ο σύντροφός της για την δολοφονία 7χρονου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη: Προφυλακιστέοι η 29χρονη κι ο σύντροφός της για την δολοφονία 7χρονου

SHARE THIS

Προφυλακίστηκε το ζευγάρι που κατηγορείται για τη φρικτή δολοφονία του 7χρονου στην Κυψέλη.  

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν η μάνα του δολοφονημένου αγοριού κι ο σύντροφός της για το άγριο έγκλημα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πήρε το δρόμο για τη φυλακή με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους το πρωί της Τρίτης (15/2).

Το αποτρόπαιο έγκλημα

Το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη, ήρθε στο φως πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η γυναίκα δολοφόνησε μαζί με τον σύντροφό της το 7χρονο παιδί της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στη βεράντα του σπιτιού τους.

Το αγοράκι είχε εξαφανισθεί πριν πέντε χρόνια και η μητέρα του έλεγε πως βρισκόταν στην Πολωνία με τον πρώην σύζυγό της, ωστόσο φαίνεται πως η ίδια μαζί με τον σύντροφό της δολοφόνησαν το αγόρι στις αρχές του 2017.

Σύμφωνα με αναφορές το αγόρι είχε υποστεί κακοποίηση ενώ φαίνεται πως δολοφονήθηκε καθώς του έφραξαν το στόμα με μονωτική ταινία. Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία και ότι η ίδια δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει. Όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει.

Τότε το μετέφεραν στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε όπου και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή. Στη συνέχεια όταν άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην Αστυπάλαια.

Exit mobile version