Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι 4 νέοι κατηγορούμενοι
EUROKINISSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι 4 νέοι κατηγορούμενοι

SHARE THIS

Η 12χρονη φέρεται να είπε πως ο 63χρονος που είχε ξανασυλληφθεί στην Ομόνοια, την έφερε σε επαφή με τον 82χρονο συγκατηγορούμενό του.

Ενώπιον των δικαστικών Αρχών οδηγήθηκαν οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, που συνελήφθησαν χτες (22/6) μετά από εντάλματα σύλληψης.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στην Ομόνοια για προσέλκυση ανηλίκων για γενετήσιους λόγους, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία που αφορά γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλοι οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 63χρονου, ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την 12χρονη και φέρεται να ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι «τον μπερδεύει με κάποιον άλλον».

Οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης μετά από συμπληρωματική κατάθεση -η έβδομη- που έδωσε η 12χρονη η οποία αναγνώρισε και τους τέσσερις κατηγορούμενους. Μάλιστα το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως ο 63χρονος την είχε φέρει σε επαφή με τον 82χρονο που είναι μεταξύ των τεσσάρων νέων κατηγορούμενων. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι ηλικίας 43 και 46 ετών.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του Κολωνού, έχουν συλληφθεί 34 κατηγορούμενοι, ενώ η νέα δικογραφία που χειρίζεται ο ανακριτής περιλαμβάνει ήδη οκτώ κατηγορούμενους που απολογήθηκαν στις αρχές του μήνα, καθώς και τους τέσσερις που συνελήφθησαν χθες.

Exit mobile version