Λάρισα: Επεισόδια σε συναυλία της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ
ONLARISSA.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Επεισόδια σε συναυλία της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ

SHARE THIS

Οι διαδηλωτές απαίτησαν την ακύρωση της συναυλίας, γιατί όπως καταγγέλλουν συμβολίζει την εμπλοκή της Ελλάδας σε επικίνδυνα πολεμικά σχέδια.

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (27/03) στη Λάρισα, λόγω της προγραμματισμένης συναυλίας της στρατιωτικής ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών West Point, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το onlarissa.gr, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση ατόμων και εκλεγμένων στην τοπική διοίκηση με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», έξω από το Ωδείο όπου θα γινόταν η συναυλία.

Όπως αναφέρει το 902.gr, οι διαδηλωτές απαίτησαν την ακύρωση της συναυλίας, γιατί συμβολίζει την εμπλοκή της Ελλάδας σε επικίνδυνα πολεμικά σχέδια.

«Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», φώναζε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, όπου είχε προγραμματιστεί η συναυλία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών West Point.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, Γιάννης Σκόκας κατήγγειλε τη βία και την καταστολή από την ΕΛΑΣ, καθώς ήταν ένας από τους διαδηλωτές που δέχτηκε χτυπήματα από τα ΜΑΤ. «Ντροπή τους, να αποχωρήσουν τώρα οι δυνάμεις τη αστυνομίας» τόνισε ο Γ. Σκόκας τονίζοντας ότι «οι ΗΠΑ ευθύνονται για την δολοφονία 13.000 παιδιών στην Παλαιστίνη» και πως «δεν περνάει το ξέπλυμά τους σε αυτή την πόλη και αυτό το μήνυμα τους έστειλε ο λαός απόψε. Δεν σας θέλει ο λαός πάρτε τις βάσεις σας και μπρος…».

Exit mobile version