«ΛΑΡΚΟ ανοιχτή»: Ηχηρό μήνυμα από τους μαθητές- Μεγάλο συλλαλητήριο στο Υπ. Οικονομικών
Χ @PAMEHELLAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«ΛΑΡΚΟ ανοιχτή»: Ηχηρό μήνυμα από τους μαθητές- Μεγάλο συλλαλητήριο στο Υπ. Οικονομικών

SHARE THIS

Μαθητές σχημάτισαν με τα θρανία και τα σώματά τους την φράση «ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ» δείχνοντας έτσι τη στήριξή τους στον αγώνα των γονιών τους.

Την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ βρίσκονται στο δρόμο για το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, μαθητές των χωριών γύρω από το εργοστάσιο της Λάρυμνας στέλνουν το δικό τους μήνυμα για «ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ»!

Ειδικότερα, μαθητές σχημάτισαν με τα θρανία και τα σώματά τους την φράση «ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ» δείχνοντας έτσι τη στήριξή τους στον αγώνα των γονιών τους.

Σήμερα, εκτός από τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ, στο δρόμο βρίσκονται επίσης συνάδελφοι τους από τα μεταλλεία της Βοιωτίας και Εύβοιας αλλά και εκπρόσωποι συνδικάτων και εργαζόμενοι από κάθε γωνιά της Στερεάς Ελλάδας, που συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό τους και κατεβαίνουν μαζί του στην Αθήνα για να απαιτήσουν να σταματήσει το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ.

Σήμερα Πέμπτη 28 Μάρτη στις 5 μ.μ. στο υπουργείο Οικονομικών στην Αθήνα, εργαζόμενοι και σωματεία της ΛΑΡΚΟ, καθώς και φορείς της Αττικής θα βρεθούν στο μεγάλο συλλαλητήριο για να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ, να μην μαραζώσει ο τόπος. Έχει καθοριστεί προσυγκέντρωση στις 4 μ.μ., στην Ομόνοια για την υποδοχή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Exit mobile version