Μάγδα Φύσσα: «Παύλο μου κατάφερες το ακατόρθωτο – Να προσέχετε, το τέρας είναι εκεί έξω»
NIKOLAS GEORGIOU
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάγδα Φύσσα: «Παύλο μου κατάφερες το ακατόρθωτο – Να προσέχετε, το τέρας είναι εκεί έξω»

SHARE THIS

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είμαι εγώ εδώ και όχι ο Παύλος. Όμως είστε εδώ για τον Παύλο. Ήρθατε για τον Παύλο. Σήμερα θα έκλεινε, κλείνει, τα 43 του χρόνια...».

Από τη σκηνή του του Rap Monsters Fest 2022, το οποίο είχε το σύνθημα «Συνεχίζουμε όσα ονειρεύτηκε ο Παύλος Killah P Φύσσας», μίλησε χθες, ανήμερα των 43ων γενεθλίων του Παύλου Φύσσα, η μητέρα του, Μάγδα, η οποία για ακόμη μία φορά θέλησε να προειδοποιήσει για το τέρας του φασισμού, που όπως είπε, είναι ακόμα εκεί έξω.

Εμφανώς συγκινημένη, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, που σήκωσε στις πλάτες της όλο τον αντιφασιστικό αγώνα είπε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είμαι εγώ εδώ και όχι ο Παύλος. Όμως είστε εδώ για τον Παύλο. Ήρθατε για τον Παύλο. Σήμερα θα έκλεινε, κλείνει, τα 43 του χρόνια

Ήθελα να του πω, Παύλο μου, προχωρώντας τρέμανε τα πόδια μου αλλά βλέποντας αυτά τα προσωπάκια όλα εδώ κάτω κατάφερες το ακατόρθωτο. Ήρθανε πάρα πολλοί για να σου ευχηθούν. Εύχομαι να είσαι καλά εκεί που είσαι και να έχουμε καλή αντάμωση.

Για τα χρήματα που έχετε όλοι σας προσφέρει τα έσοδα θα πάνε για τη δίκη που ξεκινάει ξανά το Εφετείο και όπως και πριν και τώρα σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να ‘στε καλά και να προσέχετε, το τέρας είναι εκεί έξω».

Το φεστιβάλ που «γεννήθηκε» ως ιδέα πριν από 10 χρόνια από τον ίδιο τον Παύλο, φέτος είχε το σύνθημα «Συνεχίζουμε όσα ονειρεύτηκε ο Killah P», έγινε φέτος στο Χαλάνδρι.

Exit mobile version