Μητσοτάκης: Θα συνεχίσουμε να τα βάζουμε με το «τέρας» της ακρίβειας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Θα συνεχίσουμε να τα βάζουμε με το «τέρας» της ακρίβειας

SHARE THIS

«Αποδείξαμε ότι η μεγάλη λαϊκή παράταξη είναι τελικά η Νέα Δημοκρατία»

Πως στη κυβέρνηση θα συνεχίσουν να αγωνίζονται «με το “τέρας” της ακρίβειας» και πως δεν θα ανεχτεί «τον πληθωρισμό της απληστίας» υποστήριξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση στο Γαλάτσι.

Ειδικότερα, κατά την επίσκεψή του στο Γαλάτσι ο Κ. Μητσοτάκης έδωσε τις ευχές του για το 2024, ενώ σημείωσε πως θα είναι σημαντική χρονιά από πολλές διαφορετικές σκοπιές.

«Κατ’ αρχάς είναι μία σημαντική χρονιά για εμένα, καθώς φέτος, τον Μάρτιο, θα κλείσω 20 χρόνια από τότε που εκλέχθηκα πρώτη φορά Βουλευτής στη Β΄ Αθηνών, την ενωμένη Β΄ Αθηνών τότε», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε πως στο Γαλάτσι γίνονται πάρα πολλά. «Από το Μετρό το οποίο θα αλλάξει την όψη της πόλης και θα αναβαθμίσει σημαντικά όλες τις αξίες στην περιοχή, μέχρι τις αναπλάσεις που κάνετε, τις πολυκατοικίες τις οποίες έχετε γκρεμίσει, το θάρρος με το οποίο αντιμετωπίσατε πολλά ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής. Γι’ αυτό είμαστε εδώ», υπογράμμισε.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν με πρώτο αυτό της ακρίβειας. «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, να τα βάζουμε με το «τέρας» της ακρίβειας. Θα πολεμήσουμε εκείνους που πατώντας πάνω σε ένα υπαρκτό παγκόσμιο πρόβλημα εκμεταλλεύονται χρόνιες αδυναμίες της αγοράς και υπερχρεώνουν τους καταναλωτές. Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας», διαβεβαίωσε μεταξύ άλλων

Έχω πει πολλές φορές ότι το κράτος έχει τη δύναμη και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να βάλει την αγορά σε τάξη. Και θα το κάνουμε αυτό για να εξακολουθούμε να στηρίζουμε τα εισοδήματα των πολιτών, ειδικά των ασθενέστερων, όπως το κάνουμε συνέχεια. Όταν η οικονομία πηγαίνει καλά υπάρχει πλεόνασμα για να στηρίξουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, διότι δεν θα κουραστώ να το λέω: η συλλογική ευημερία, σύμφωνα με τη δική μας ιδεολογία, πρέπει να μετατρέπεται σε ατομική προκοπή», πρόσθεσε.

«Kαι αυτή την πρόοδο τελικά να την καρπωθούν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Όλη η Ελλάδα έγινε μπλε. Αποδείξαμε ότι η μεγάλη λαϊκή παράταξη είναι τελικά η Νέα Δημοκρατία και αποδείξαμε ότι η πρόοδος δεν είναι ένα σχήμα λόγου, αλλά πολιτικές έμπρακτες που κάνουν τη ζωή σας καλύτερη. Να είστε καλά, καλή χρονιά, ό,τι καλύτερο», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την έκταση 5,5 στρεμμάτων όπου θα δημιουργηθεί η κεντρική πλατεία του Γαλατσίου, που βρίσκεται δίπλα στο εργοτάξιο για την κατασκευή του σταθμού της Γραμμής 4 του Μετρό.

Exit mobile version