Ο λαός σώζει τα μαγαζιά του λαού: Πολίτες έκαναν «έξωση» σε fund!
902.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο λαός σώζει τα μαγαζιά του λαού: Πολίτες έκαναν «έξωση» σε fund!

SHARE THIS

Η ενοικιάστρια του καταστήματος, που δεν έχει οφειλές, απειλήθηκε με έξωση γιατί η ιδιοκτησία του ακινήτου πέρασε σε fund.

Κυριολεκτικά έξω από το μαγαζί έβγαλαν τους δικαστικούς κλητήρες και τους αστυνομικούς πολίτες, σωματεία και φορείς που συγκεντρώθηκαν για να αποτρέψουν την έξωση μιας επαγγελματία στον Άγιο Ελευθέριο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το 902.gr ,το μεσημέρι της Τρίτης (30/5) κάτοικοι της περιοχής, συνεπικουρούμενοι από τον Συλλόγο Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών – Εμπόρων Δήμου Αθήνας αλλά και δυνάμεις του ΚΚΕ, «έδιωξαν» δικαστικούς κλητήρες και αστυνομικούς που έφτασαν στο μαγαζί επαγγελματία προκειμένου να τη βγάλουν από το κατάστημά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης «έχασε» το ακίνητο, το οποίο πέρασε σε Fund και η επαγγελματίας που είναι ενοικιάστρια του καταστήματος κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο χωρίς να έχει οφειλές.

«Είναι αδίστακτοι, ακόμα και με υπηρεσιακή κυβέρνηση, και μπροστά στη διασφάλιση των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, τραπεζών και funds, ξεσπιτώνουν κόσμο, πετάνε συναδέλφους από τα μαγαζιά ακόμα και προεκλογικά» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου επαγγελματιών Α’ Αθήνας Βασίλης Δήμας, που κάλεσε σε ετοιμότητα τους επαγγελματίες της περιοχής «γιατί θα ξαναέρθουν»

«Είμαστε εδώ για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, για να αποτρέπουμε τις εξώσεις και αλλού τους πλειστηριασμούς, για να δυναμώσει ένας κόσμος και να καταλάβει πως δε γίνεται στα καλά καθούμενα, μέρα μεσημέρι, να πετάς έναν άνθρωπο από το σπίτι του ή από το μαγαζί του για να βγουν ωφελημένα τα κοράκια, τα funds ή οι τραπεζίτες »,ξεκαθάρισε ο Θεοδόσης Μπενάτος, πρόεδρος του ΔΣ του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Σεπολίων «Η Αναγέννηση».

Καταλήγοντας τόνισε πως «χρειάζεται αντοχή και οργάνωση απέναντι σε μία πολιτική που αυτό το πράγμα θέλει να το κάνει κανονικότητα. Εμείς θα κάνουμε κανονικότητα την αλληλεγγύη και το δυνάμωμα των αγώνων».


902.gr

 

Exit mobile version