Ν. Φιλαδέλφεια: Διαρροές για πιθανές νέες καρατομήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ
EUROKINISSI ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Φιλαδέλφεια: Διαρροές για πιθανές νέες καρατομήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ

SHARE THIS

Δεν αποκλείεται μάλιστα με το τέλος της ΕΔΕ να έχουμε και νέες απομακρύνσεις ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, μετά την αιματηρή επίθεση από ακροδεξιούς Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η έρευνα και στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ, μετά το πρωτοφανές φιάσκο των Αρχών να προλάβουν το έγκλημα, παρόλο που είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν στην χώρα μας.

Η έρευνα τρέχει υπό τον επιτελάρχη της ΕΛΑΣ, ενώ έχει ξεκινήσει διαδικασία καταθέσεων και περίπου 15 με 20 άτομα θα δώσουν κατάθεση σε αυτό το στάδιο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν αποκλείεται μάλιστα με το τέλος της ΕΔΕ να έχουμε και νέες απομακρύνσεις ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών, τόσο σε ότι αφορά τους χειρισμούς κατά τη διάρκεια της πληροφόρησης ότι επίκειται κόμβος με Κροάτες χούλιγκαν όσο και για τα όσα συνέβησαν τα κρίσιμα λεπτά λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, στο τραπέζι βρίσκεται και το ενδεχόμενο έκτακτων κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία, σε περίπτωση που απαιτηθεί να απομακρυνθεί μεγάλος αριθμός αξιωματικών.

Exit mobile version