Να ελευθερωθούν όλοι οι προσαχθέντες ζητούν φοιτητές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να ελευθερωθούν όλοι οι προσαχθέντες ζητούν φοιτητές

SHARE THIS

Την άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων κατά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ζητούν οι φοιτητές του ΕΚΠΑ

 Ο Φοιτητικός Σύλλογος Οικονομικού ΕΚΠΑ ζητά την άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων κατά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτη.

«Να μην απαγγελθούν κατηγορίες! Κάτω τα χέρια από τους φοιτητές! Να μην τολμήσουν να ψηφίσουν το έκτρωμα Κεραμέως Χρυσοχοΐδη», απαιτούν οι φοιτητές στις πρακτικές της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πιο αναλυτικά αναφέρεται:

Απόφαση ΦΣ Οικονομικού ΕΚΠΑ

ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ…

ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Η μεγαλειώδης μαζικότατη κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως Χρυσοχοΐδη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, χτυπήθηκε βάναυσα από τις δυνάμεις καταστολής! Οι τραμπουκοι της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε ρίψη χημικών και κροτου λάμψης έξω από τη Βουλή αλλά και στα Προπύλαια όταν η πορεία αποχωρουσε, χτύπησαν τους φοιτητές που διαδηλωναν για το καθολικό δικαίωμα σε δημόσια δωρεάν εκπαίδευση! Στη συνέχεια, όταν η πορεία διαλυόταν στην Ομόνοια, η εγκληματική συμμορία του Χρυσοχοΐδη, ομάδα ΔΡΑΣΙΣ πραγματοποίησε μαφιόζικο δολοφονικό χτύπημα, συλλαμβανοντας φοιτητές, και στέλνοντας άλλους στο νοσοκομείο.

Έτσι θέλει η κυβέρνηση ΝΔ να περάσει αυτό το έκτρωμα, που σύσσωμη η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει απορρίψει. Με ξύλο, συλλήψεις, δακρυγόνα. Δε μας τρομοκρατούν, μας εξοργίζουν! Η κατασταλτική εκστρατεία που εξαπολύουν με εμμεσους ή άμεσους τρόπους, με εκ των υστέρων στημένες δικογραφίες, ακόμα και για πορείες έναν χρόνο πριν, (όπως στον συναδελφο ΠΠ), με σύσσωμα τα συστημικα ΜΜΕ να κατασυκοφαντουν τους αγώνες φοιτητών εκπαιδευτικών εργαζομένων, δεν θα πιάσει τόπο! Κανένα φράγμα δεν εμπόδισε ποτέ κανέναν χείμαρρο!

Άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθεντων!

Να μην απαγγελθούν κατηγορίες!

Κάτω τα χέρια από τους φοιτητές!

Να μην τολμήσουν να ψηφίσουν το έκτρωμα Κεραμέως Χρυσοχοΐδη.

Exit mobile version