Νέα Φιλαδέλφεια – Μαρτυρία: “Είχε ακουστεί ότι θα γίνει – Η αστυνομία ήρθε μισή ώρα μετά”
EUROKINISSI ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Φιλαδέλφεια – Μαρτυρία: “Είχε ακουστεί ότι θα γίνει – Η αστυνομία ήρθε μισή ώρα μετά”

SHARE THIS

"Χτυπάγανε παντού, όπου βρίσκανε. Η αστυνομία ήρθε μισή ώρα μετά το συμβάν. Πάντως είχε ακουστεί αυτό ότι θα γίνει. Υπήρχε πολύ μεγάλο μίσος".

Εμπόλεμη κατάσταση θύμισε εχθές η Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με τις περιγραφές αυτόπτη μάρτυρα.

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 29χρονου από Κροάτες χούλιγκαν  έξω από  από την OPAP Arena.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Open, αποκάλυψε πως τις προηγούμενες μέρες  “είχε ακουστεί ότι αυτό θα γίνει“.

Ο ίδιος είναι επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή.

Ερωτηματικά εγείρονται και από τη στάση της αστυνομίας που σύμφωνα με τα λεγόμενα του αυτόπτη μάρτυρα ήρθε μισή ώρα μετά το συμβάν.

Περίπου στις 10 παρά το βράδυ, είχα το μαγαζί μισογεμάτο, όταν ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ και μου είπε ότι θα κάνουν κατέβασμα οι Κροάτες. Μου είπε να το πω στον κόσμο.

Μετά άρχισαν και βάζανε φωτιές και ήρθαν περίπου 200-300 άτομα και άρχισαν να τα σπάνε όλα. Παίρνανε τραπέζια, καρέκλες και τα πετάγανε ο ένας στον άλλο. Έπεσε πάρα πολύ ξύλο. Ο 22χρονος ήταν εδώ στο γεφυράκι πάνω και είχε δεχτεί μαχαιριές.

Τον πήγαν στο περίπτερο να τον πάρει το ασθενοφόρο. Άλλος Κροάτης ήταν στο έδαφος αιμόφυρτος, σε άσχημη κατάσταση. Είχε ανοίξει το κεφάλι του. Ο κόσμος ήταν τρομαγμένος. Υπήρχαν παιδιά. Ένας φίλος μου ήταν με το εγγόνι του που είναι τριών μηνών.

Χτυπάγανε παντού, όπου βρίσκανε. Η αστυνομία ήρθε μισή ώρα μετά το συμβάν. Το συμβάν κράτησε μισή ώρα. Πάντως είχε ακουστεί αυτό ότι θα γίνει. Υπήρχε πολύ μεγάλο μίσος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μίσος. Ήρθαν να τα σπάσουν. Είχαν ρόπαλα και ήταν οργανωμένοι”.

Exit mobile version