Νέα «υπόθεση Καταραχιά»: Γιατρός, μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας απολύεται εκδικητικά!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα «υπόθεση Καταραχιά»: Γιατρός, μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας απολύεται εκδικητικά!

SHARE THIS

Συνεχίζονται οι μεθοδεύσεις για απολύσεις γιατρών που τόλμησαν να θίξουν την κυβερνητική ολιγωρία και τις ευθύνες των νοσοκομειακών διοικήσεων

Εν μέσω του τρίτου και σφοδρότερου κύματος της πανδημίας, όπου κανείς γιατρός δεν περισσεύει, «ήρωες» που όλους αυτούς τους μήνες βρίσκονταν στη πρώτη γραμμή της μάχης, απολύονται εκδικητικά επειδή τόλμησαν να ασκήσουν κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Μετά την εκδικητική απόλυση του Κώστα Καταραχιά, επικουρικού γιατρού και προέδρου του σωματείου των εργαζομένων του Αγίου Σάββα, «η κυβέρνηση απολύει συνάδελφο επικουρικό γαστρεντερολόγο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων», όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

Μάλιστα πρόκειται για μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με ανήλικο τέκνο, όπως σημειώνει η ΟΕΝΓΕ!

«Και δεύτερη απόλυση επικουρικού γιατρού επειδή “δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις”. Αυτή την φορά στα Γιάννενα. Την ίδια ώρα που οι κυβερνητικοί υποτίθεται ικετεύουν τους ιδιώτες γιατρούς γονυπετείς με κροκοδείλια δάκρυα στα μάτια. Ναι, για τέτοιους τεράστιους ξεφτίλες μιλάμε». Είναι το αιχμηρό σχόλιο στο twitter του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) Παναγιώτη Παπανικολάου.

Όπως είχε μάλιστα καταγγείλει η ΟΕΝΓΕ, «η κυβέρνηση απολύει συνάδελφο επικουρικό γαστρεντερολόγο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. Η συνάδελφος μπήκε στο στόχαστρο του διοικητή του νοσοκομείου Χατζηκώστα επειδή διεκδίκησε τα αυτονόητα! Απαιτούμε να μην απολυθεί η συνάδελφος επικουρικός!»

Exit mobile version