Ντροπή στην Εύβοια: Πλήρωναν εισιτήρια για την εκκένωση με ferry boat
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντροπή στην Εύβοια: Πλήρωναν εισιτήρια για την εκκένωση με ferry boat

SHARE THIS

Πραγματικά αποτελεί ντροπή το γεγονός, ότι χρειάστηκε παρέμβαση για να μην πληρώνουν εισιτήριο οι πολίτες, με τις καταγγελίες να φτάνουν η μία μετά την άλλη...

Με τη βόρεια Εύβοια να καίγεται ολοσχερώς οι κάτοικοι κλήθηκαν να εκκενώσουν την περιοχή και μάλιστα πλήρωναν εισιτήριο για να φύγουν μέχρι να υπάρξει σχετική παρέμβαση!

Στα ferry boat και τα σκάφη του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού σπεύδουν εκατοντάδες κάτοικοι από το Πευκί και άλλους οικισμούς της βόρειας Εύβοιας, για τους οποίους έχει δοθεί εντολή εκκένωσης.

Το μέτωπο της φωτιάς να απειλεί πολλούς οικισμούς και ο κόσμος κάνει δραματική έκκληση για βοήθεια από τον κρατικό μηχανισμό, που απουσιάζει.

Πραγματικά αποτελεί ντροπή το γεγονός, ότι χρειάστηκε παρέμβαση για να μην πληρώνουν εισιτήριο οι πολίτες, με τις καταγγελίες να φτάνουν η μία μετά την άλλη…

Για να πραγματοποιούνται δωρεάν οι μετακινήσεις επιβατών και οχημάτων από τα λιμάνια της Αιδηψού και Αγιόκαμπου Ευβοίας χρειάστηκε η εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη. 

Exit mobile version