«Ο ένοχος για το τίποτα τελικά κρίθηκε ένοχος για πολλά» σχολιάζει για τον Λιγνάδη το Twitter μετά την δικαστική απόφαση
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο ένοχος για το τίποτα τελικά κρίθηκε ένοχος για πολλά» σχολιάζει για τον Λιγνάδη το Twitter μετά την δικαστική απόφαση

SHARE THIS

Χρήστες του Twitter επαναφέρουν τίτλο τηλεοπτικού ρεπορτάζ που έγραφε ότι γνωστός σκηνοθέτης ήταν «στο μάτι του κυκλώνα για το... τίποτα!».

Το… κρυφτούλι μέχρι να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη ο -τότε- καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης που σήμερα κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ένοχος για δύο βιασμούς, σχολιάζουν σκωπτικά οι χρήστες του Twitter.

Επαναφέρουν μάλιστα τίτλο τηλεοπτικού ρεπορτάζ που έγραφε ότι γνωστός σκηνοθέτης ήταν «στο μάτι του κυκλώνα για το… τίποτα!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε, η δημοσιογράφος που φέρεται να είχε επιμεληθεί το ρεπορτάζ είχε ζητήσει συγγνώμη για το επίμαχο ρεπορτάζ που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν κατάφερε να πείσει το Δικαστήριο με την «βαθιά υποκριτική τέχνη του» με την οποία είχε «εξαπατήσει» την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για δύο από τους τέσσερις βιασμούς.

Exit mobile version