Ο Γονίδης λέει ότι «όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» και τα social media απαντούν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γονίδης λέει ότι «όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» και τα social media απαντούν

SHARE THIS

Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, με τη δήλωσή του, κατηγορεί τα θύματα των βιασμών και όχι στους βιαστές, με τους χρήστες των social media να του απαντούν.

Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τις σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις και βιασμούς, που επιτέλους τελευταία, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κατηγορώντας… τα θύματα!

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Σου Κου Family» του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο εν λόγω θέμα τόνισε τα εξής:

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό και το κουβαλάς μέσα σου για όλη σου τη ζωή… το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις».

ο

(Δίκαιη) Οργή στα Social Media

Όπως είναι λογικό, η εξοργιστική του δήλωση, με την οποία κατηγορεί τα θύματα και όχι στους κακοποιητές και τους βιαστές, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Exit mobile version