Οι δάσκαλοι του πλημμυρισμένου σχολείου στη Ν. Φιλαδέλφεια απαντούν στις χυδαιότητες Ψαριανού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δάσκαλοι του πλημμυρισμένου σχολείου στη Ν. Φιλαδέλφεια απαντούν στις χυδαιότητες Ψαριανού

SHARE THIS

«Μια μικρή ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθηκαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας»

Απάντηση στην χυδαία και απολύτως ψευδή ανάρτηση του μετακλητού Γρηγόρη Ψαριανού ο οποίος προκειμένου να υπερασπιστεί το αφήγημα της κυβέρνησης δημοσίευσε fake φωτογραφία με την οποία επιχείρησε να κάνει το άσπρο μαύρο, εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος του πλημμυρισμένου σχολείου στο οποίο οι μαθητές έφτιαξαν γέφυρα από θρανία για να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν, αναφέρει πως ο Γρηγόρης Ψαριανός φαίνεται να προτιμάει την προπαγάνδα έναντι της ενημέρωσης.

«Μια μικρή ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθηκαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας». Ωστόσο, όπως σημειώνουν, θα θεωρήσουν πως ήταν «σφάλμα» από τον πρώην υπουργό και γι’ αυτό απαιτούν μια δημόσια συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός

Ο πρώην βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός, που είναι πια σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου ανέβαζε fake news στο twitter σε βάρος μικρών παιδιών που κινδυνεύουν.

Συνόδευσε μάλιστα τη ψεύτικη φωτογραφία του με ένα υβριστικό σχόλιο για όσους κατακρίνουν κυβέρνηση και περιφέρεια για την πλημμύρα στην Αθήνα.

Η πραγματική φωτογραφία:

 

Exit mobile version